PSYYKKINEN VALMENNUS Urheilijan mieli
Osa 1. Tunteet & urheilu
Mitä on psyykkinen valmennus
Psyykkiset taidot ovat iso osa onnistumista niin urheilussa kuin muissakin elämän tavoitteissa. Kilpasuorituksen epäonnistuminen saatetaan laittaa fyysisten taitojen puutteeksi, vaikka kyse olisikin urheilijan ajatuksia häiritsevät tunneasiat. Stressin ja paineen alla herää erilaisia tunteita. Ilman taitoa käsitellä tuntemuksiaan voi seurata yliyrittämistä, alisuoriutumista ja epäonnistumista.
Jotta urheilijan suoritukseen liittyviä tunteita ja niiden vaikutuksia ymmärrettäisiin paremmin, päätin aloittaa videoiden tekemisen aiheesta. Videoiden tarkoitus on auttaa valmentajia valmennustyössä, sekä urheilijaa, mutta myös vanhempia ja muita kasvattajia huomoimaan tiettyjen psyykkisten asioiden yhteys urheilusuorituksessa.
Ota seurantaan kanavani, jotta pysyt ajantasalla! Alla olevasta pääset YouTube -videoon, jotta voit kuunnella vaikka autoillessasi.
Psyykkistä valmennusta etänä
Teen psyykkistä valmennusta Etelä-Pohjanmaalla; Kuortaneella ja Seinäjoella.
Joukkueeseen mahtuu erilaisia urheilijoita; on urheilijoita jotka eivät halua psyykkistä valmennusta, sitten on niitä jotka kokevat etteivät tarvitse, sekä niitä, jotka haluavat. Tästä syystä olen ottanut valikoimaan Urheilijan Mieli -valmennuksen, jossa tarjoan psyykkistä valmennusta urheilijaystävällisin hinnoin etänä. Jo 3 kuukauden valmennuksella tulet oivaltamaan asioita ja saat annettua tiukassakin paikassa tasaisempaa suorittamista.
Minulla on omakohtainen kokemus pesiksestä epäitsekkäänä joukkuepelaajana siitä, että oikeanlaisella tuealla olisin voinut antaa parempaa osaamistani. Olin lahjakas, kova harjoittelemaan ja treeneissä onnistuin, mutta haaste olikin onnistua paineen alla pelissä. Pesiksen jälkeen psyykkisen valmennuksen koulutuksen jälkeen oivalsin tärkeitä asioita - jotka avasivat lukkoja.
LUJA @Team toteuttaa luentoja joukkueille tarpeiden mukaan. Luennon aiheina psyykkisen valmennuksen taidot, tai ravintovalmennus. Täyty yhteydenottolomake, niin selvitetään teille tarpeelliset luentojen aiheet.
Hyvinvointiterkuin;
Kati